Silně návykový

Silně návykový

Anotace: dovolím si bez anontace...

Cedulku "slině návykový"
vyrobím a připevním
mu, neb on je fakt takový,
byť necítím to, když jsem s ním.

Jen když není v přítomnosti,
projeví se v celé kráse,
všechny tyhle lásky strasti -
jeho dotek postrádá se.

Každá mého těla buňka
v agonii křičí "přijď!"
srdíčko jen smutně kuňká
zlato, vždyť máš tady být!
Autor angelicek, 08.06.2010
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: Kajaro, Bíša, ilona, CULIKATÁ, Shnecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička je milá a roztomilá.

08.06.2010 22:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí