Hojení

Hojení

Anotace: to zvládneš...

To když paprsky zahřívaly, hladily,
ukolébávaly do říší mravenců,
po vlasech mých legračně bloudily,
vysvobozeny z modrookých spletenců,
úsměvů jednotlivé kousky, díly,
kreslily na smutné tváře utečenců.

To když jehličky radostně mávaly,
s něžností chovaly zraněné dušičky,
melodii věčných sil a naděje broukaly,
pomalu, opatrně hojily rán kousíčky,
to zvládneš, jsme tu s tebou, šeptaly,
objímaly zbloudilé človíčky.

To když aspoň trošku, malinko,
pod Sluncem tiše roztávám,
cestou životem, jsi tu jediná skulinko,
s vlastní sebelítostí taky už vyhrávám,
co bylo, snažím se, smazávám,
ty jedna zakletá jezinko.

To zvládneš říct si každý ráno
a každej večer zas zvládla jsem to,
i když ne,
prostě musíš.
Autor Jiná, 08.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, ilona, jedam, carodejka, JohnyD., labuť, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

09.06.2010 17:52:00 | carodejka

i když ne,
prostě musíš....i když nechceš
snad Ti bude brzy líp :)

09.06.2010 08:29:00 | JohnyD.

A já Ti ještě dušičku pofoukám,aby se rychleji hojila:)fůůůůů:))

08.06.2010 22:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí