Život

Život

Anotace: . . .

Kudy vedou všechny ty kroky
jimiž dokončena bude cesta má?
Porč jen neexistují skoky
a ta cesta byla by hned skončena?

Tolik chyb by si člověk ušetřil,
ale asi by nedosáhl poznání.
Však jiným bych následně uvěřil,
poznání z jejich poslání.

Proč jen třeba není restart
jenž by chyby mohl vymazat?
Před cílem je jen pouhý start,
to mezi co jedinkrát smím vykonat.

Ale takový je asi život...
...plný chybných překvapení!
Autor RešHeNúnHe, 08.06.2010
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí