Zmatená

Zmatená

Anotace: No.. tak nějak se teď cítím :) a asi i ta báseň je zmatená...

Co je mému srdci blíž – bílá či černá?
Chci hříšně podvádět nebo být věrná?
Miluji jarní trávu nebo podzimní listí?
Lézt sama či s někým, kdo mě jistí?
Jsem taková zmatená…

Něžné pohlazení po tváři vs. rána pěstí.
Toužit po troše štěstí? Přát si neštěstí?
Odvrácená tvář vs. upřímný pohled do očí.
Hlasitá motorka? Kočár a na něm kočí?
Jsem nějaká zmatená…

Vydat se dál po asfaltu či cestě prašné?
Vyprávět pohádky nebo horory strašné?
Bezmezně milovat či nenávidět hluboce?
Topit se v jezeře nebo se jen smočit v potoce?
Nevím, jsem zmatená…
Autor Wyrda, 08.06.2010
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí