Víla

Víla

Anotace: ...... ..

si mojí největší inspirací
točí se kolem tě spousty konspirací
o mě a o tobě a o nás dvou
když ty a já jdeme si svou hrou
milujeme se a nesnášíme najednou
když setkáme se spolu pojednou
blízko k slzám ale většinou smích
je to pravda teďkon si někdo kých
utíkáme od sebe a pak se zas scházíme
přitom však na sebe celou dobu myslíme
po týdnu přichází velké styskání
tak poté nastává to naše setkání
osud nás spojil konopná vílo
si strašně užasně střelený dílo
Autor ostuda lidstva, 09.06.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, humus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kašli na ni.text ST

21.06.2010 22:24:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí