Pocitům se nebráním

Pocitům se nebráním

Anotace: ...

Pocitům se nebráním
z promarněných nocí
beru si to krásnější

až zas jednou procitnu
do tmy hladu nemoci
bude mi vše jasnější

postavím se čelem ke zdi
a ruce své rozpažím
budu čekat na znamení
které změní tuto chvíli

nové ráno nebude mi
nikdy víc již závažím
povstanu jak poražení
s novým nadšením jenž zbyli

pocitům se nebráním
z tmavých nocí nad hlavou
zůstaly jen vzpomínky

až se jednou někdo zeptá
kam až sny mé doplavou
proměním se v plamínky
Autor Dreamer.Z, 09.06.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí