Lepší maminka

Lepší maminka

Anotace: Ta holka by chtěla lepší mámu... =(

Sbírka: Ze života jedné dívky...

Víš jak to bolí, když po mně řveš,
Že to co ti říkám, je pouhá lež?

Ano, kdysi jsem ti lhala,
Dávno jsem s tím však přestala!

Vždycky jsem chtěla mít mámu,
Která mi řekne hned po ránu:
„Přeji hezký den,
Nepůjdem dneska ven?“

Která, když mě něco trápí, řekne:
„Neboj, mě trápilo to taky..“
A dá mi nějakou radu,
Abych neměla svěšenou bradu..

Která, když chci spát u kámošky,
Řekne: „Klidně běž a nezapomeň na ponožky!“

Která po mě neječí, když sedm půl dne u písíku,
Kor když sem před tím dala všechno do rychtiku.

Já tě mám moc ráda mami,
A jsem ráda, že seš s námi…
Jen občas myslím trošinku,
Na tuhle lepší maminku.
Autor Abbey..., 09.06.2010
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky =)

30.01.2011 14:40:00 | Abbey...

Moc se mi to líbí
ST

09.06.2010 13:37:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí