fotky!!

fotky!!

Anotace: libí se mi fotka jak v sukni jsi holka!!:D směju se a to mně baví pak vzpomenu si zhasnu navždy..:(

Dívám se z okna na nebe
a dívám se na fotky od tebe
tvoje vlasy,oči a smích
chtěla bych vyrůstat v očích jen tvých

Na nebe vzhlížím se dál
co nevidím...stojíš tam tak sám
jen křičím ze spaní tvé jméno
tak probudím se spotem na prsou

už nechci zlý sen tak prosím o pomoc
tak vyhlížím slunce nadobro
tak pomozte srdci bolavému
at zase vydí radost a něhu
to pro které jen žiju...
Autor vlcatko, 09.06.2010
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí