Cyklistický kurz

Cyklistický kurz

Anotace: Patřící do té sekce "o neštěstí".

Mám chuť dát ti na žal celou Milku,
ať je jakkoli v těsném tílku,
kvůli všem těm úskalím,
se z toho fakt už pokálím.
Autor mašinka, 09.06.2010
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí