U pirátů

U pirátů

Anotace: .

Velmi dávné taje
vítr hvízdá v ráhnoví
snesl se až z ráje
nikdo se nic nedoví.

Důležité skutky přeci
navždy v sudech schovány
v rozpálené rudé peci
obruče k nim kovány.

Díry voskem zalévané
námořnické pití
na moři jsou pláče slané
k ránu všichni zlití.

Jedním hákem podá
neposlušné kluky
král proti nim dodá
třeba celé pluky.

S piráty se drží basa
to je velký um
veselá jsou často chasa
ženy, zpěv a rum.
Autor Čoki, 09.06.2010
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Kateřina Wahyu, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké počtení ;))

09.06.2010 22:30:00 | CULIKATÁ

A v každém přístavu
nejedna čekala
za sklenku rumu
pusu rozdávala..

09.06.2010 22:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí