Úsměv, prosím ;)

Úsměv, prosím ;)

Anotace: Pokus o báseň pro lepší náladu

Je ti smutno, bolí tě srdíčko?
Koukni se na hvězdy, usměj se maličko!
Vidíš je? Jsou krásné viď?
Jako ten nejkrásnější cit!
LÁSKA

Bolí to? Utři slzičku!
Všechno přejde za malou chviličku.
Koukni se na rodiče a kamarády,
ty se k tobě neotočí zády.
MAJÍ TĚ RÁDI

Znovu se podívej na celý svět.
Co už máš za sebou nevrátíš zpět!
Tak se neohlížej a pokračuj v cestě.
Jdi někam pařit, buď s kamarády v městě.
ZAPOMEŇ NA TO

Nikdy nemůže být nejhůře.
Jednou jsi dole, jednou zas nahoře.
I když to teď bolí moc a víc.
Nezhasínej naděje svíc.
NA ŠTĚSTÍ NEZAPOMÍNEJ

Víš, kdyby každý plakal ze zklamání.
Bylo by toho k zalévání.
Usmívej se přeci na všechny lidičky.
I kdybys chtěl místo toho ronit slzičky.
ZA TO TO PŘECI NESTOJÍ

PROTO SE MĚJ KRÁSNĚ A USMÍVEJ SE STÁLE
I KDYBYS BYL JAK VE SMUTEČNÍM SÁLE.
Autor petunie.pet, 09.06.2010
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: mida, Kapka, CULIKATÁ, Izza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívej se že na chvíli
jsme tu poklady své měli
nějaký čas nám patřily...

10.06.2010 09:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí