Trosečník z lodi osudu

Trosečník z lodi osudu

Anotace: Trosečník pod ledem se topí bolest jest nožem ktera se nam vsem hnusí

Ledová pláň,nohy lámou led,
pohled do propasti osudových cest.
Led tělem plyne,srdce v kámen,
bolestí život hasne,jak pouštní pramen.
Ponurý sen nad životem.

Ledový nůž srdcem,jak máslem plyne,
bolestmi opředen,všude led život hyne.
Všude smrt jen ledová pláň,
ponořen do ledu,trosečník z lodi osudu.
Důvěra v život,co má se stát se staň.

S písní na rtech pohled smrti do očí,
píseň o smutku,kterému otročí.
Klesá,stále klesá do hlubin ledových ostří,
voda srdcem plyne,vítán druhou stranou.
Sám trosečník prohrál hru prohranou.
Autor Carlos, 27.12.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Čtu to již poněkolikátý, jen mi vypadl komentííík! nMOc krásné..píšeš vážně pěkně!! 100=)

02.01.2006 20:35:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí