Malá holčička

Malá holčička

Anotace: tou bych chtěla být!!!

Chtěla bych vrátit čas
a být zase malá holčička
tou holčičkou která neví ještě nic
tak tou bych chtěla být..zmněnit chci

Ta holčička boužel vyrostla
a zažila krutý boj života
tak každý den pláče holčička
že vyrůst nechce,chce být maličká
tak maličká že ztratí se
a bude si žít svuj vnitřní svět

Tak znova by se radovala
a hvězdičky na nebi počítala
počítala by až by usla
a krásný sen začal znova...
Autor vlcatko, 10.06.2010
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Agniezka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí