Víkendoví rodiče

Víkendoví rodiče

Anotace: Přeju všem dětem a rodičům hodně moc trpělivosti, síly a také hlavně lásky, která jim trochu zbyla po rozchodu, aby vydržely a jen tak se nevzdávaly... Věřte mi také to znám, jsem víkendová teta a doufám, že náš Ondra to s námi vydrží :)

Poslední pusa a rozloučení,
mávnutí a pak jen vzpomínky,
to znají víkendoví tatínkové a maminky.

Doma jen prázdný pokoj s hračkami
a kde je malé, ptáte se?
To bydlí s druhým v jiném městě,
jiném domě a na jiné adrese.

Tak už to chodí,
když dva si nerozumí,
pro dítě své však dělají, co umí.

Rozchod je nutný
a lecos také spraví,
maminka se zase víc usmívá,
tatínek umí být tak hravý.

To jsou pak vtipy a pozvání na kávu
a zdá se to být jako postaru,
jen krátká chvilka loučení,
je pro malé pak mučení
a také ovšem na příště zas těšení...
Autor BARBYE, 10.06.2010
Přečteno 313x
Tipy 24
Poslední tipující: rezina, Monica., Bíša, carodejka, hašlerka, Labanda, Dota Slunská, Mbonita, Kateřina Wahyu, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A život kráčí přímočaře dál ...
ST

27.06.2010 05:21:00 | rezina

Moc hezké, až to zabolelo.))

14.06.2010 01:06:00 | carodejka

ST znám to ale byla jsem na internátě ;-)

12.06.2010 12:57:00 | Labanda

Je to tak.St...

10.06.2010 14:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí