Ten Deň

Ten Deň

Anotace: ...(P.S. Tamy, děkuji za edit do SK)

Nechcem aby
Premiéra bola
I derniéra

Ten deň navždy
Zostane v mojich
Spomienkách
Chvíle ktorých
Sa nikdy
Nechcem zbavit
Panoramy ktorá
Som viděl
Nenechám si
Nikdy vziat

Kedykolvek mi bude
Smutno tak spomeniem
Si na ten deň
A bude mi lepsie

Nelutujem nič
Bolo to fajn
Ale ja musim
Zase dalej zit
Autor JohnyD., 10.06.2010
Přečteno 205x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, Zorenka Ježková, jakubisko, zelená víla, ilona, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí