Štěstí

Štěstí

Anotace: Štěstí je velice záludná věc.

Jak krásné je když tě potká štěstí,
a když věříš, že tě nikdy neopustí.
A když si myslíš, že tě žádné neštěstí nepotká,
tak se ti život komplikovaně protká.
Štěstí je krásná věc na světě,
ale krásnější je, když se ti do života připlete.
To je potom život snadší,
a ty si připadáš mnohem mladší.
Autor Tea, 10.06.2010
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí