Mrtví ptáci nepískaj

Mrtví ptáci nepískaj

Anotace: ..a na nebi nelítaj.

K závěru silných nocí
po emočně vypjaté sféře
sladká vůně ovlivněná mocí
blíží se k naší derniéře

empatie bolí a mrtví ptáci nepískaj
mrtví ptáci nepískaj ani na sebe

rozhodnutí na zeleném pásu
ztracený a unavený
pro dělič světa a času
kráčel světem - znavený

mrtví ptáce nepískaj
mrtví ptáci pískat neumí
Autor Tvůj kamarád Kodein, 10.06.2010
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, ilona, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásná básnička. ST!

11.06.2010 10:27:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí