Střípky minulosti

Střípky minulosti

Anotace: ...

Pořád mam v paměti minulost
Tu zkrátka nevymažeš
Dokud tvé tělo nebude
Rozpadle na kost
Nečekám žádné
Ponaučení z minulosti
Či vlastních chyb
Stále dělám to stejné
To stejné špatně
Asi to tak má být
Proc mi nikdy
Nemůže nic vyjít
Autor JohnyD., 11.06.2010
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: Cassée Moteur, Chancer, Slup, Skalsky Pavel, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně..zuřit můžeš, ale nesmíš se vzdát ;-)

12.06.2010 13:50:00 | Chancer

ale vyjde, neboj! Chce to jen nevzdávat se.. ;)

11.06.2010 08:28:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí