sny

sny

Anotace: mno.....

Sbírka: moje básně

když dostaneš se do svých snů
máš pocit že máš křídla
jen je umet roztáhnout
najít si svá sídla

ty těšíš se a věříš,
že jednou nastane den
kdy se ti splní tvůj sen

ale nic se neděje
a ty pláces
zdá se ti věe bez naděje

ale i když se ti sen nesplní
tvá víra se naplní
Autor čipsy, 11.06.2010
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí