Okem třetím

Okem třetím

Anotace: hmmm . . .

Do tmy se dívám,
oko jedno používám.
Sic mám oči dvě,
obě však dívají se divně.

Nemám na mysli jedno z mých ok,
to jsem tedy ale cvok.
Hovořím tu o oku třetím,
kterým se dívám dál... já věřím.

Třetího oka zrak do dáli,
vnímá pocity jež se zatím neudály.
Do budoucna tak hledím,
snad žal si takto hladím.

Mohu se vyhnou tomu jenž vídám?
Ne! Ať dělám co dělám, to neuhlídám.
Ať dělám co dělám, neuhlídám to,
a to trest je že budoucnost zná to.

Pořád jdu jen tam,
kam kupředu pospíchám.
Nikdy se osudu svému nevyhnu,
je to žalostné! Tichem až splihnu.
Autor RešHeNúnHe, 11.06.2010
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí