Sanatorium je eufemismus...

Sanatorium je eufemismus...

Anotace: taková jedna rychlevzniklá básnická úvaha...

Sanatorium je eufemismus...

všichni jsme závislí na něčem
já na samotě
ona na kráse
on na úspěchu
blázni si myslíme: utečem...
do lesa
do jinakosti
do virtuality
jenže i tam s sebou si sebe odvlečem

největší blázinec na světě
je svět sám proklatě
a šílenci třímají opratě
ve velkém světovém nadstátě
šustí to plášti a chřestí klíči
(... kolego, jak řesit problémy s kázní?)

...a co potom děláme my, blázni?
bláznivou naději živíme nadutě
že svět zas není tak úplně v píči
Autor Dermgen, 12.06.2010
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo!

26.06.2010 00:11:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí