Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: zdálo se mi o holce co porazilo auto a potom v nemocnici podlehla...chtěla jsem to zkusit napsat v básni.

Tančí pana v hrací skřínce,
tak líbezný vydává zvuk,
leží dívka na postýlce,
vše zastíní venkovní ruch.

Leží tu už dlouho v křeči,
tiše jako na nebi mrak,
už se nemá tolik k řeči.
už zhasíná se její zrak.

Někdo svírá ruku ve svých,
ten kdo hladí ji po dlani,
co našel ji v temných lesích,
ten co obavy její zahání.

On,co pomoct by jí chtěl,
ale nemůže on neví jak,
On,co v náručí jí měl,
a ta dívka otevírá zrak.

,,Až já probudím se,
budeš u mě pořád bdít?"
,,Já jen s tebou rozloučím se,
ty už k hvězdám musíš jít."

,,Já vím,jen sem snila,
mám jedno přání,žádám vás,
v úsměvu schovává se síla,
chtěla bych vidět smějící se tvář."


Nemůže jí splnit přání,
jak by mohl se teď smát,
smutně podívá se na ní.
kdo jí ublížil,chce se prát.

Tak jemný hlásek ze sebe vydá,
tomu co lásky jí dopřeje,
dívenka teď hlavu zvedá
a dobrou noc mu popřeje.


,,Nepamatuji si nic vlastně,
jen světla a vás,co z silnice mě vzal,
přesto se cítím tak šťastně,
teď přání splnil jste a na mě se pousmál."

Už má sílu na cestu vzhůru,
Už překoná tu dlouhou tůru.
Už popřeje jí krásné sny,
už skončili tak mladé dny.
Autor Hachi, 12.06.2010
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí