pro ____

pro ____

Anotace: Ona už bude vědět :))

Smutek ten já nemám rád
chtěl bych Ti svůj úsměv dát
zalepit smíchem rány duše
když netrefila Amora kuše
ruku Ti podám - tady máš
dosáhneš na ní tak se snaž
nabízím kapesník z červánků
utírám stopy moldánků

Chtěl bych být, třeba, berličkou
oporou smutnou cestičkou
do veselejších krajů
jasného nebe, zelených hájů
kde ptáci zpívají a kytky voní
rolničky štastně kolem zvoní
pro radost a světlo v očích
a klidné sny v měsíčních nocích

Tiše ten měsíc poprosím
ať jestě chvíli zůstat smím
ať smutná duše pookřeje
ať se zase krásně směje !

Svůj úsměv balím, mašli přidám
až bude zle ten dárek předám
vždyť malý úsměv štastně hřeje
:-)
Autor mida, 12.06.2010
Přečteno 348x
Tipy 22
Poslední tipující: Psavec, Vanilková Ninja, Modrý Anděl, labuť, Mbonita, Niky88, Kett, malá slečna, NikitaNikaT., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsou ty největší a nejcenější věci které můžeš dát .-)

19.06.2010 13:59:00 | Vanilková Ninja

Já Ti strašně moc DĚKUJI
a za to Ti posílám ten
nejkrásnější úsměv pod
sluncem :-))

Ps:slzičku mám na krajíčku...

12.06.2010 16:54:00 | Kett

Krásné, milé, kouzelné ;-)

12.06.2010 16:06:00 | malá slečna

Moc se mi to líbí...ST.

12.06.2010 14:19:00 | Květka Š.

Ano,ano-i ten sebemenší hřeje
srdíčko jím pookřeje:))

12.06.2010 13:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí