Múza vody

Múza vody

Anotace: ...

Múza jak z kamene
držená v dlaních z mlhy
zpívá si oni na břehu z páry
dívka do kmene vytesaná

Stala se příběhem vody
o kapkách ranní rosy
tuláci nezbedně bosí
staletí si jej vyprávějí

o tom, jak proplula jedním dechem
v krajině dešťů sluncem nepoznaná
věčná i neskutečná říční lesopanna
Múza královnou všech múz...
Autor Káňátko, 12.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Kapka, susana načeva, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí