De ja vú

De ja vú

Anotace: ....

kráčam v detských topánkach
po podmínovanej lúke
nahnevané steblá tráv
mi režú do nôh
mám strach

ako vtedy
keď sa dedo pasoval s fľašou
a zabudol na svoj
nedobrovoľný prívesok

bol som sám
vydaný napospas
zeleným rukám
ťahajúcim môj útly tieň
k sebe

a čudný šepot
naháňajúci hrôzu
zrýchľoval moje kroky

bežím tmou
vo vzduchu blikajú
svätojánske lampy

zastavím na krížnych cestách
a predo mnou lietajú bosorky
neviem kadiaľ újsť

v diaľke hvízda vlak
dnes sa nemôžem potknúť
a usnúť na koľajniciach

ako v detstve
keď som prvý krát

zomrel
Autor MikroB, 12.06.2010
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukám tě moc lidí nečte.. asi býváš málo vidět - což podle mne a na tohle první přečtení je docela škoda :o)

08.10.2010 15:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí