MEZI STÍNY

MEZI STÍNY

Anotace: ......mezi stíny

Prochází se mlčenlivou ulicí
světlo schází pro anděly
proč pozdě schází
dotyk prázdných křídel
smrt je jen pouhá formalita
louže krve odmítá
tvé vlastní krvavé šlápoty
jak vykřičené sny
proplacené nahoty
jen nejsi nic
obarvená líc
tělo nikdy nezradí
vrásky zahladí
jen drahý krém
ale duše si s tím neporadí
ani trochu neladí
TY VÍŠ
kdy spíš
jen s mrtvým svědomím
ze čtyř drahých stěn
kde mlčí kousky
zmařené plány..........
Mezi Stíny.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.06.2010
Přečteno 236x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, labuť, Hazentla, Psavec, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, malá slečna, PIPSQUEAK, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí