Touha

Touha

Anotace: chci..

Chci vát jak kvítečka na lukách,
chci proplouvat tóny písní,
chci spát jak listí ve shlukách,
chci tam, kde stěny netísní.

Chci zpívat tak jak pějí ptáci,
vznášet se jak svobodná oblaka,
chci tam, kde se člověk neztrácí
a nemá srdce, pocity žebráka.

Chci mluvit, psát, chci křičet, řvát,
chci si jen tak povídat,
chci svou něhou duše hřát
a uvolněně s nimi snívat.

Chci obejmout, pohladit,
chci poslouchat krásná slůvka,
chci nikdy nikoho nezradit,
odletět, tiše se vytratit,
chci být jen usměvavá borůvka.

Chci poslouchat tlukot srdce druhého,
s nádherou vzpomínat na ty časy,
chci se vpíjet do pohledu prázdného,
chci osušovat řasy.

Chci jen tak poslouchat, dívat se
a být přitom ve hvězdném prachu,
chci ztratit pojem o čase,
chci se zbavit náruče strachu.

Nevím co, ale strašně něco nutně potřebuju.
Autor Jiná, 12.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, Čoki, Niky88, harmony, labuť, Psavec, Kars, Petbab, CULIKATÁ, JohnyD., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci abych nechtěl..ale Tobě se povedla..moc hezká

14.06.2010 20:18:00 | Čoki

Víc krásnějšího snění
na světě snad není
ST

12.06.2010 21:28:00 | Kars

I já;)).St

12.06.2010 18:47:00 | CULIKATÁ

pár věcí z toho co jsi napsala chci taky :'(...jinak ST

12.06.2010 18:35:00 | JohnyD.

taky chci "všechno a nic"...Hezká básnička:)

12.06.2010 18:34:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí