Pohádková

Pohádková

Anotace: ...

Snad někomu zdát se bude tento příběh blud,
když spol ruku v ruce kráčí král,Robinson, Hood.
A na paty se jim práší pohádkový stín,
Ježibaba,trpaslíci a Sněhurčin klín.

Nad řekou žvýkaje chléb Viktorka s Barunkou,
vlk naplnil střeva své červenou Karkulkou.
Šťastný konec,na rtech píseň s hvězdnou árií,
vrací dom se po perníku Honza s Marií.

Zpátky do žil vrací krev nám svět klukovských let,
Mirek Dušín,Haha bimbi a bylo nás pět.
A Sherlock je zpátky s Watsonem ve svém pokoji
a Dracula o půlnoci žízeň ukojí.

Do pohádek padly fráze těch několik vět,
Dracula už není sám kdo pije lidskou krev.
Bude opět Bivoj zdobit kancem silnou pleť?
Zdravíme tě hvězdo s pruhy,cestou svou nás veď!
Autor Zdenek, 12.06.2010
Přečteno 250x
Tipy 13
Poslední tipující: Elyona, Isquieasuus, isisleo, Bíša, Psavec, Linzerka, hauskaa, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí