Máma

Máma

Anotace: Stejně jako láska věčné téma...

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Máma,kolikrát v životě již jsem vyslovoval,
to slovo v různé tonině,
nejlépe bylo mi,když u tebe jsem se choval
a potom ti usnul na klíně.

Chránilas vždy můj klidný spánek,
nemusel jsem se nikdy bát,
že by snad i sebemenší vánek,
mohl mně ze spaní vyrušovat.

Ted už se do klína mámo ti nevejdu
i když bych někdy to potřeboval,
aby mně občas,když s cesty sejdu,
před vichrem života zas někdo varoval.

Nebudu slibovat,že budu hodný už,
to mi moc dětinské připadá,
chci k tobě se vracet jako muž
co se vždy o sebe i druhé postará.

U tebe mámo,však děckem chci zůstat,
pro radu chodit a pohlazení,
jedno vím jistě a mohu i přísahat,
že ani za sto let,láska k tobě se nezmění.
Autor jozífek, 13.06.2010
Přečteno 510x
Tipy 14
Poslední tipující: susana načeva, TetaKazi, carodejka, Psavec, labuť, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínám na ni s velikou láskou i po létech.

14.06.2010 01:04:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí