Zmrzlé jabloně

Zmrzlé jabloně

Anotace: kolikrát...

Zasněžené kopce, závěje z kamenů,
květy jabloní jen srdce polámané,
sad bez slunečního paprsku hvězd,
místo včel pouhé přelétavé snění.

Hladina moří, větrem hrají si,
vlny na posledního a prvého,
kdo dříve, skrz déšť, polibky
květům jabloní donese.

Prázdnota, temná část každé kapky,
přes ústa přináší další déšť,
místo slz oči, místo rtů ústa,
v srdci zasněžené kopce,
závěje studené touhy
a touha rozehřáté něhy…
Autor Láďa, 13.06.2010
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Bíša, CRASH, Psavec, Mbonita, labuť, Kapka, Květka Š., teď už nikdo, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I mě se líbí..st..

13.06.2010 12:47:00 | Květka Š.

Pěkné-líbí.St.

13.06.2010 11:51:00 | CULIKATÁ

Moc pěkné ST

13.06.2010 11:44:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí