Šepotavá nebe

Šepotavá nebe

Anotace: ... ..

*
Přeskočí-li jiskra z milých očí v oči tvé
i slunce vlžící nesmělé se odemkne
Svlečena úsvitem...
Ocitneš se v ráji

Září-li úsměvy nocí kouzelnou
i vůně rosícím štěstí procitnou
Živé sny.. se zdají -
v jemné dívce ještě... Šeptá-li

jen Tobě
jediné ze všech slov
Smí-li jít vstříc vodě čarovat za dekolt?
Neboj se lilie..
něhy proplétají

Nastane-li běh oblečen ze chvil
tvá holubice zateskní - čas vše pozměnil
Nebe tichu zašeptá
a růže svolá deště
*
Autor J's .., 13.06.2010
Přečteno 275x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, Vanilková Ninja, harmony, Psavec, Dota Slunská, labuť, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně šepotavá nebe ST!

13.06.2010 21:17:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí