Had

Had

Anotace: ...

Dnes,
cítím se mizerně,
bolest kvete,
je čas sklizně,
dítě uplácané z panelu,
v opravdovém světě,
plném křiku a nenávisti...

dnes,
svítilo slunce,
hadi svlékli svoji minulost,
kůži nasáklou jedem,
v dokonalém světě,
i přes to všechno světlo,
schovali se ve stínu .
Autor Chonglee, 13.06.2010
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí