Co dělat...

Co dělat...

Anotace: neni

Co dělat když se tu válím
sám se dnes jistě nepochválím
moc dívčí něha mi tu chybí
je nejedna slečna co se mi líbí
první má nezapomenutelné oči
z kterých se mi svět točí
další zas k zulíbání ústa
já však držím půst a
měl bych shodit nějaká kila
další je tak hrozně milá
každá však okouzlí úsměvem
opačný efekt jak s mým zpěvem
nepomůže mi ani motivační píseň
dál abych hasil svých tužeb žízeň..
Autor Ába, 13.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Bíša, CULIKATÁ, malá slečna, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věru... teď na jaře je kde vybírat a hlava se člověku div nevykroutí jak se furt otáčí za těmi děvčaty:)

14.06.2010 01:34:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí