Odpovědnost.

Odpovědnost.

Anotace: (Baskicko, červen '10) Rychloverze.

Se sladkou jednoduchostí
spouštím se do hloubek slov,
slastně rozlišuju mou vlastní,
prosím zmlkni, nerozhodnost.

Jako bych někdy opustila
možnosti žhavé lednice,
rozumíš?, snadno rozpustitelná
je sněhová vánice.

Udržitelnost někdejší reality
snadno rozpouští se ve vodě,
odpovědnost mizí, kapky..
kapka za kapkou snadně.

Co! Lehce odplouvají,
ztrácí se v kanálech.
Ve spodinách přežívají,
nezbývá jim na nádech.
Autor l'âme, 14.06.2010
Přečteno 211x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí