Zrcadlo života

Zrcadlo života

Anotace: První část z hlubin podvědomí a zbytek už jsem psala já ale představovala jsem si to trochu jinak...

Divadlo na stráni
Zrcadlo zavání
Tajemnou hrozbou
Tajemnou prosbou

Smrt nablízku čeká
A mladý květ se leká

Rosa třpytí se v úžlabině osudu
V kalichu zvonce

Symfonie rodí se za rozbřesku
Myslím že nemá konce

Bude znít navěky
Jako píseň nočního motýla, zemního tuláka

Píseň písní nese se
Ozvěnou noci po lese

Bylinu, jestřába, všechny tu osloví
A cestu na smrt pomalu hotoví
Autor Kimbbu Johannis, 14.06.2010
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí