Film

Film

Anotace: skutečný..

Do tváří déšť se mi vpichoval,
až přivírala jsem víčka,
celý svět se pomalu zužoval,
zůstal však,
tlačil mi na líčka.

Ulicí se rozléhaly sekačky
a voněla ta dlouhá tráva,
pod usínajícími obláčky,
jetel tiše spává.

A do toho všeho zpívali ptáci,
chtěli nám ukázat svou krásu, sílu,
to všechno co pozvolna se vytrácí,
stačí jen položit ruku k dílu,
společně se dotknout dlaněmi.

A tak hlasitě pěli, auta odjížděla,
sýkorka mávala jim věčné sbohem,
raději takhle bez nich, osamělá,
jak ji bude lépe, mnohem.

Větve smály se, hry hrály,
kdo déle bez pohybu vydrží,
tu najednou, větříky vály
která z nich to dodrží?

A lidé jen tak chodili,
spěchali
a vůbec je to nezajímalo..
Autor Jiná, 14.06.2010
Přečteno 254x
Tipy 19
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Bíša, mida, CULIKATÁ, al-pacino, Niky88, Čoki, Psavec, Petbab, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, to je moc hezká pochvala;)

14.06.2010 19:20:00 | Jiná

krása...johnyd, se právě zasnil...to by chtělo zfilmovat a udělat z toho nějaký krátký film ;)

14.06.2010 19:10:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí