Autobus

Autobus

Anotace: M H D

Uvnitř mdlého autobusu
před smradem si
držím pusu
Vidím bílé tváře
trochu jak v páře
postavy stojící
Jedna vedle druhé
oči hmouřící
"Bojujeme se vší mocí
v pohybech na prahu moci"
Mlčky křičí jedna k druhé
Pak hrbí se svorně
před svou pílí
tiše pak zloba v nich sílí,
že slyší jen slova
Jejich silní na ně křičí,
kosti žádaj v rukou s tyčí!
Unava vzduchoprázdno a mlha
Postavy stojí a je jim ouha
Tiše kývou hlavami,
utahané postavy
Sedí tiše plné hnusu
uvnitř mdlého autobusu
Autor xxxx, 14.06.2010
Přečteno 297x
Tipy 10
Poslední tipující: bloodysunset, Psavec, zelená víla, CULIKATÁ, jedam, pamp_elka, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesnáším MHD..radši autem nebo pěšky a nejlépe přes park! Fajn..povedený!

14.06.2010 19:32:00 | xoxoxo

taky nenávidím mhd

14.06.2010 19:27:00 | pamp_elka

zajímavá :)

14.06.2010 19:19:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí