Říct sbohem

Říct sbohem

Anotace: Nuže... Pokračuji dál ve své zmatenosti.

Rozloučit se? Řekni mi jen jak,
protože s Tebou to není jen tak.
Vidím Tě každou noc a pak den,
ani nevím, zda bdím či mám sen.

Ďábelská svůdnost i andělský smích,
to jest ten božsky dokonalý hřích.
Památkou je plamen uvnitř srdce mého,
hoří, nezhasíná, je strůjcem všeho zlého.

Proč říct sbohem je tolik složité?
Stejně jako mluvit k duši zabité…
Prosím, ať oheň v mém srdci zhasne
a myšlenky nechť mám zase jasné.
Autor Wyrda, 14.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí