:)

:)

Anotace: :D

Potkal jsem Tě na jednom serveru,
každý tam stratí mnoho nervů.
Byl jsem nový a nikoho sem neznal,
po delší době sem i Tebe poznal.
Byla jsi jediná co se mě ujala,
a na holičkách si mě nenechala.
Měl jsem Tě strašně rád,
nedovedl bych ti nikdy lhát.
Jednoho dne jsem Tě oslovil,
a nazvat ségrou jsem si Tě dovolil.
Ty neposlala jsi mě k vodě,
a já nemusel jsem se uzavírat sám v sobě.
Strašně rád vzpomínám na ty chvíle s tebou,
a vypadá to že už asi nikdy nebudou.
Snad až si tohle přečteš,
a aspoň trochu k srdci si to vemeš.
Chtěl bych to všechno do pohody dát,
a s Tebou ze zase stále smát.
Píšu Ti tohle proto aby jsi mi mohla ještě šanci dát,
a já bych Tě mohl jako svojí vlastní sestru brát.
Teď je jen na Tobě co budeš dělat dál,
i když jsem si Tě zpátky nezískal.
Pamatuj i nadále Tě v srdci mám,
a nikdy Tě odtamtud
nevyndám.
Autor NyWi, 14.06.2010
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí