Máš strach?

Máš strach?

Anotace: Stejná kamarádka, stejný smutek..

V jednom buse jako cizí,
jako na ulicích vrazi.
Kam jen se poděla přízeň?
Vrah už má po krvi žízeň.

Pokryta mrtvolným pachem,
v koutě třese se strachem.
Smrtka už de si pro ni,
vrah nikdy nezazvoní.

Do tmy byt se zahalí,
oči šedě zakalí,
Nečekala mnoho dní,
Výdech to byl poslední.
Autor jelínka, 14.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já to mám taky tak

14.06.2010 21:18:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí