Nana

Nana

Anotace: For my heroine.

I přesto že jsi tak vzdálená,
je to jako bys tu byla pro mě,
díky tobě nejsem ztracená,
protože ty vidíš do mě.

Přesto že se skoro neznáme,
přinášíš mi z štěstí slzy,
těším se na to jak se setkáme,
a to už bude doufám brzy.

Toulavá kočka s obrovskou hrdostí,
ta co mě zbaví,všech mých starostí.
I když sama svoje problémy má,
pomůže,radost a odvahu mi opět dá.

Jako hrdinka z oblíbené mangy,
otevře mi,ty uzamčené branky.
I kdyby tu pro mě nebyla věčně,
píšu o ní ,s úsměvem a vděčně.

A tak tvořím báseň co ti věnuji,
za tvá slova,za úsměv,za všechno ti děkuji :).
Autor Hachi, 14.06.2010
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí