Divocí z křídel matoucích

Divocí z křídel matoucích

Anotace: ...

Stromy a psy ze snů o větru
nestojí a křičí
o vodách příštího století
labutě přiletí
jako zpěv o zpěvu očima
v řekách ozvěn bloudí
zahnané bytosti
zasněné do sytosti
Očas se stane hodina smrti
Zasněné bytosti opouštějí sny
vzdáleni od Slunce
pláčou tence

Hledají přístřeší pod střechou z oblohy
v pobřeží lesa znamením touhy
z pocitů nehybní
v měsíci ztracení

Neznají duše obdařené těly
jen srdce oděná v jantarové cestě
divocí
z křřídel matoucích
Autor Káňátko, 15.06.2010
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Kajaro, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že se tam některá slova opakují. Kokrétně na mě působí trochu rušivě, když jsou tak blízko-/zasněné, bytosti/.Je hodně melancholicky zasněná a tak zvláštní. Připomíná mi volání po lepší budoucnosti.

02.09.2010 20:59:00 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí