Mrazení

Mrazení

Anotace: ...několik druhů Mrazení a jeden pocit navíc...

Mám v zádech mrazení
mám tuhnutí šije
to je zlé znamení
někde tu něco hnije

Mám kolem žaludku mrazení
pár motýlků vylétlo
to je příjemné mámení
něco hlavu i srdce mi popletlo

Zatrne a zamrzne mi tělo celé
když kolínko má malé zranění
všecko se mi stáhne a je černé
něž se v barevnou náplast promění

Pak mám ještě takový divný pocit
který se asi nikdy nezmění
ani nevím jak se ve mě ocit
ale už několikrát zachránil mi svědomí...
Autor kuskus pruhovaná, 15.06.2010
Přečteno 342x
Tipy 19
Poslední tipující: Kozoroh 1, Kajaro, Divoženka1, vodnař, nejsembásník, petunie.pet, Mbonita, Zasr. romantik, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá pocitovka - motýlky mám nejraději ;-)

16.06.2010 08:07:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí