PROBUZENÍ

PROBUZENÍ

Anotace: Ranní touha

PROBUZENÍ

Už se v dálce klube den,
pomalu se protahuju,
nechám si pomalu doznít sen,
že byl hezký si pamatuju.

Že slunce svítí,ptáci zpívají,
to je ale krása,
Tvé oči se na mě dívají,
jestli jsem tu sama.

Tvé oči mě snad svlékají.
počkej,buď tu se mnou,
než noc se dnem se setkají
zahřej mě,třesu se zimou.
Autor Bomejka, 15.06.2010
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: mida, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí