Podvečer

Podvečer

Anotace: a já sedím na okenním parapetu

Proč mi bereš křídla
chtěl jsem jenom skočit
z té vysoké skály
co teď si mám počít.

Vzlétnout jenom toužil
vzhůru k nebi vstříc
z jedné strany slunce
z druhé půlměsíc.

Hledat druhou půlku
schovanou za hvězdou snad
zatím víc než oblohy
všímám si tvých krásných vnad.

Dobře tedy ustoupím
nechám vesmíru tápání
skládáš srdce do mé dlaně
zkouším jiné bádání.
Autor Čoki, 15.06.2010
Přečteno 248x
Tipy 14
Poslední tipující: Nút, darkday, CULIKATÁ, Psavec, Agniezka, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bádej,bádej a nespadni z toho parapetu Míro!:))

15.06.2010 20:38:00 | CULIKATÁ

..na okením parapetu
tam se hezky sedí..
St.

15.06.2010 19:10:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí