Ženina odvaha

Ženina odvaha

Anotace: ...

Krčí se v koutě, zdá se tak malinká,
ve dne tiše se dívá a v noci spinká.

Ráno se probudí, poulí oči na den,
co dělat neví, ráda odešla by zadem.

Tak, ať nikdo ji nevidí, nic o ní netuší,
ať nikdo nepozná, že upravená je retuší.

Hraje si na dámu, s hrudí hrdě vztyčenou,
uvnitř je stále však, jen malou ženou.

/jen holčičkou/
Autor Lissa, 15.06.2010
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, Alyssa, Gabrielle, 4LJFilip, jedam, susana načeva, Bíša, CULIKATÁ, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chce to se víc uvolnit a štěstí přeje odvážným...
Sílu má,je žena.

13.02.2011 08:47:00 | Danger

Úplně úžasně napsané!ST

19.06.2010 15:54:00 | susana načeva

v každé z nás dřímá ta malá žena

15.06.2010 19:26:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí