Život smutek upíjí

Život smutek upíjí

Anotace: :(

Život mi dává, ale i bere
všem těm mým kopancům tiše se směje
radost mi sází a do rytmu pěje
překážky hází a divně mi kleje.

Vždy, když někdo odejde, zůstává jen žal
srdce se rozbuší a jen jedno bych si přál
život však daruje a bere si zpět
nestačí k tomu těchto pár vět.
Smutek je okvětí co s časem usychá
nejdřív tě rozbrečí, pak tiše umlká
a čas je na všechno nejlepší léčba
věř lásko moje ač se to nezdá.

Život náš smutek upíjí
denně jen kousek až do dna.
Jsme tady jenom na chvíli
v té době světla a temna
Autor Ďábel sám, 15.06.2010
Přečteno 329x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Iv, Krásná Princezna, Bíša, mida, Mbonita, isisleo, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, takova, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré tě čistí,jsi jako otevřená kniha,co vydává tajemství.

06.04.2024 06:35:02 | mkinka

a čas je na všechno nejlepší léčba
To je hezké, pravdivé. ST

09.07.2010 18:38:00 | Krásná Princezna

Ta je vážně super ST!

16.06.2010 12:41:00 | xoxoxo

Moc hezky napsané-Ďáble,kde jsi tak dlouho létal?:))

15.06.2010 20:50:00 | CULIKATÁ

jo,jo a o tom to vlastně je

15.06.2010 19:25:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí