Bez tebe

Bez tebe

Anotace: jsem šťastna

počkej si
na život
a neplač
že je pozdě

jsi nahá kráska
jež nemá NIC
jen pár bolů
psa a třešeň
a i ta chuděra
čeká, že tvá ruka
co se tváří
že laská
sebemrskání je dovedna
čeká a čeká

je mi to líto,
ale Tvá studna
neštěstí
je bezedná
Autor aniger, 15.06.2010
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Kars, l'âme
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí