cesta za štěstím

cesta za štěstím

Anotace: pro mě určitě

žádná zem není špatná
každá špasnost je vratná
špatné sou jen vlády
co manipují se stády
však přestou sou tady stále
zabijme prezidenta či krále
dočkejme se velkého vítězství
kdy budem řikat už je líp naštěstí
to bude když vlády padnou
nebudeme míti autoritu žádnou
Autor ostuda lidstva, 15.06.2010
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí