Má ošklivá touha

Má ošklivá touha

Anotace: Všem myslzatemňujícím látkám (včetně lásky). A tentokrát abstraktně

zaveď mě tam!
zaveď mě do krajin nekonečné extáze
znějí tam hamondky, slyším je.
zaveď mě tam!
miluju, když hraješ tak trochu oldschoolově
nic víc, jen zajásám,
až mě tam zavedeš.
zaveď mě tam!

zaveď mě tam!
zbožňuju ty transdimenzionální přesahy
zaveď mě tam!
zaveď mě...
...............tma.

opojení odeznělo, dotočil kolotoč
dám si ještě jednu jízdu. ale tentokrát vážně poslední
Autor Patěnka, 15.06.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neee uz zadnej koment:D...srry...

15.06.2010 22:38:00 | 4LJFilip

ja jsem tak trochu chránič...

15.06.2010 22:37:00 | 4LJFilip

libi*...zvlaste je zvlastni jak je zvlastni...

15.06.2010 22:36:00 | 4LJFilip

ššššššš...laskave prominouti nudim se...

15.06.2010 22:36:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí